Wednesday, November 26, 2008

A Jijiking experience

Based on post Straightness should never be bent....aku ade nk sambung sket...pengalaman


1st case

It was 1 yr ago...aku tgh drive and zue,min,kosar ngan bai ade skali.....
Dkat sec 7...
Ade kancil kt sbelah and ade sorang mamat arab boroi tgh drive,
and nampak mcm ade sorang budak kecik kt dlm 2...kitorag ingat anak die...
tibe2, " budak" 2 bagi lapdance dlm kete.....time 2 kat trafik light....
tengok2...WTF!!!!
"budak" tu adalah midget pondan....Babi tol....Jijik sial....
haduih.....xleh buat kt negara sendiri,,,kat sini pulak die mai memaksiat...
apa daa....and we REALLY look up 2 Arabs....

2nd case

IT was 3 weeks ago...Aku tgh isi minyak kat shell sec.9..
So, pam sbelah aku ni adelah sebijik honda accord tgh isi minyak gak..
The driver,sorang mamat yg agak jambu...yea,the 'soft2" type one,and the passenger mmg la ade but buat pe nak identify kan...
mase nak keluar..dierang mcm stop..so, aku mcm pissed off la,apehal x jln2 nih..
aku potong honda tu,and aku nampak aksi jijik gler...
both tgh bermanja2 and bercium2..siap mouth kissing...Both Lelaki!

FUCK gler...aduiii....nsb baek x accident...haha
Get a room u retards!..

Itulah pengalaman yg agak traumatik....
Masya-Allah...Jangan jadi ape2 bala kat Malaysia ni sudah...
Yg lagi teruk dari Tsunami tuh....
Itu pon dah cukup dasyat dah....