Monday, July 21, 2008

Di kelas admin

pada petang yg aman di kelas ganja,
Pak Berahim bercerita,
dari subsidiary legislation,
die ntah ke mana,
bermula dengan tongking ayam(btol ke ejaan),
mengatakan sesiapa yg memakannya bercakap banyak,
seperti juga "bende" itu tgh exercise,

kemudian ditambah pula dengan teksi,
teksi buasir la pulak,
di mana die meng-describe atas teksi tu macam ade buasir,
di KLIA,hahhaa,

Tidak cukup dengan itu,
kite mengembara ke kedah pule,
di mana,
aku terdengar buah yang paling tah-pape,
arakian buah itu bernama,
buah k*** mamak,
aduiii,

tidak cukup dengan itu,
masuk pula ke alam sekitar,
di mana,jika udara berkualiti tinggi,
maka tahi hidung kita warna putih,
kerana mengikut pengalaman pak berahim,
die pernah naik bas yg sebabkan taik hidung die hitam,
adeyyy....

sambung pulak,
sarung tangan pompuan pakai,
itu fashion lame,
katenye,
rubber tapper dah bergaya dulu,
tak cukup pulak,
perebutan parking,
antara student dan lecturer,
serta kemenyerutan manusia di UITM,
umpama ulat taik...

aduiii...
Itulah admin law,wahai member2 sekalian....

3 comments:

LUQA said...

hahahahahahahahaha!!!

Siddiq Azani said...

wei bapak bestnya pak berahim ni!hAHAAHAHAHAAH

Samad Ahmad said...

bro..ape yang die ngarut tu sebenarnya ade kerelevenannya...walaupon aku terase x de relevan tp terpaksa ngaku de relevan..pn habibah ckp..salin sume yang die ckp..gerenti A...pastu wat die ingat kat kau..annoy him is the best way..but de care nk annoy de..bkn ske2 ley annoy die..nnt die black list kau..cara nk annoy die kau submit tiap2 hari exercise yang kau buat kat die..klu ley satu hari 3 exercise kau bg die..insyallah A dlm tgn...x caye cube la...