Wednesday, January 21, 2009

masih x paham

Bile cakap blaja law je,.... aku mesti diassociatekan dengan gaya idop kaki pompuan dan kaki clubbing, dan juga kaki sosial...


waargh....stereotaip masih berterusan,,,,,,,,,,

4 the record,
muke aku ade muke kaki pompuan,clubbing ngan kaki sosial ke?hahaha
pelik tol...

and 2nd, aku bersosial la gak..tapi not to that extent la...takat shisha,hangout2,ade la.
aku agak hermit at times and kekadang gemar menyendiri...di dpn pc dan mengambil gamba.

Satu lagi,kalo aku ade ramai kawan pompuan pon, itu FRIENDS!KAWAN!PENGYOU!
korang yg x paham bahasa ingat aku screw seko2?gile hape.
nak suro aku introduce kat korang? tolong la...Jangan harap!
rosak masa depan anak orang....

X sume bebudak blaja law cam2..ade la yg cam2..(itu yg penyetereotaip tuh)....


AKu bukan orang cam2...1000x
waduh...aku tidak emo,cume berkongsi cerita.

2 comments:

dee.m.saari said...

uish. ape la..
I guarentee u sangat takde muke kaki pompuan,clubbing ngan kaki sosial.. ;)

zAhIR@h said...

LOLOLOL. Ok stereotypes will always exist. But i never knew law student stereotypes are kaki pompuan, clubbing dan sosial. i thot u people are generally bookworms and putar belit punya olang. hehe