Sunday, August 24, 2008

Law 123;Law and haprak

alkisah seorang makhluk Allah yg masih belajar foundation law di sebuah uni swasta...
belom secara rasminya jadi budak law...semangat..aduii..xleh nak kate...kalah lawyer betol kot..

Gaya cakap nak macam lawyer...belanja pon nak macam lawyer(nasib baik kaya)...
cakap psl kes, kalah org dah graduate law......sangat2lah 'LAW'

suatu hari, semasa kes 'altantoya' sedang hangat seperti tahi ayam....die tiap2 hari pergi ct. proceeding...well, bagus jugak la,nk blaja gaya lawyer2 berhujah..

Malangnya, lain pulak dipelajari...mase di toilet, die ternampak lawyer2 dan Dpp sedang merokok...
Die merasakan perbuatan ini sangat cool dan 'LAW'..

maka pada masa itu juga die mula merokok....
WTF?????
aku dan seorang sahabat menggeleng kepala je...aku pon blaja law, tapi xde la sampai 'LAW' cam2....haduiihhh..

Rokok yang dirokoknye ialah dunhill light...menurut rakan yg smokers tegar...makhluk itu sangatlah 'pussy'...kerana nk merokok tapi amik light je...ape kelas...(disclaimer)..aku tatau sgt psl rokok2 ni...so terpulanglah kat org yg tau psl rokok nih....


so begitulah cerita makhluk yg sangat 'LAW'....di mana budak2 yg dah nak abes degree pon x perangai cam2....

cerita ini tidak bertujuan mengaibkan mana2 pihak,,,,semoga mendapat faedah dan pengajaran....

3 comments:

Dr.Siddiq Azani said...

zaaasss!!!pedih di situ..sapa la si dia ni kan...hahahahahaha

paan said...

makhluk allah..hohohoh

What's luv gotta do ? said...

ho ho ho... i know who....